## GI Cancer and Immuno-Oncology Today: Best Practice and Clinical Challenges

Friday, 9 September 2022 | 10:15 - 11:45 CEST

7.3.0 - Orléans Auditorium, Hall 7, Level 7.3, Paris Expo Porte de Versailles, Paris, France Available On Demand Until Tuesday, 20 September 2022





Co-Chair Myriam Chalabi, MD, PhD Medical Oncologist Netherlands Cancer Institute Amsterdam, Netherlands



Co-Chair
Ian Chau, MD, FRCP
Professor, Consultant Medical
Oncologist
Royal Marsden Hospital
London & Surrey, UK



Faculty
Kei Muro, MD, PhD
Chief, Director
Department of Clinical
Oncology and Outpatient
Treatment Center
Aichi Cancer Center Hospital
Nagoya, Japan



Faculty
Emmanuelle Samalin, MD
Medical Oncologist
L'Institut du Cancer
de Montpellier
Montpellier, France

10:15-10:20 (5 minutes)	Welcome and Introduction  Myriam Chalabi
10:20-10:40 (20 minutes)	Current Status of I-O for Treating CRC  Myriam Chalabi
10:40-11:00 (20 minutes)	Treating Gastric Cancer Today: I-O-focused Update Kei Muro
11:00-11:20 (20 minutes)	Emerging Treatments for Esophageal Cancer: First-Line Metastatic Disease and Earlier Stages Emmanuelle Samalin
11:20-11:40 (20 minutes)	Roundtable Case Discussion, Q&A, and Summary lan Chau
11:40-11:45 (5 minutes)	Close Ian Chau

This Industry-Sponsored Symposium Is a Medical Education Activity That Is Organized and Funded by the Medical Department of Bristol Myers Squibb.

